Handla hos oss

Är du nyfiken på getkött?
Hos oss kan du beställa köttlådor med kött från ungdjur eller killingar och hämta hos oss eller på annat ställe som vi kommer överens om. Lådorna väger ca 10-16 kg och innehåller 1 djur/låda .

Säsongens lådor kan levereras året runt och kunder i Göteborgsområdet hämtar sin låda på IKEAs parkering i Bäckebol. Övriga hämtar i Vänersborg, Uddevalla eller Ed eller annan plats efter överenskommelse med oss. Om du bor i övriga Sverige är du välkommen att höra av dig så kan vi se om vi kan lösa transport av köttlåda till dej.

——————————————————————————————————————————————-

Ungdjur

Köttet är vacuumpackat i lådan och färdigt att lägga i frysen.

Lådan med ett helt djur innehåller lårstekar, en del grillbitar, sadel samt bogstekar och slaksidor. Om du vill ha köttfärs kan vi kolla om slakteriet har tid att fixa det, men det ingår inte automatiskt i din beställning. .

Pris: 159 kr/kg (helfallsvikten, dvs före styckning och ev malning)

Om du hellre vill stycka själv går det givetvis utmärkt att beställa helfall.

Pris: 139 kr/ kg.

——————————————————————————————————————————————

Killing

Killingar är födda i år och uppfödda till ca 6-8 kg slaktad vikt. De grovstyckas och vaccumpackas men inte så detaljerat som de större djuren.

Pris: 199 kr/kg

Killingar kan även passa strålande att helsteka/grilla på släktkalaset eller kompisfesten. Boka i så fall helfall – killing

Pris 179 kr/kg


Getkött

Ibland har vi tillgång till äldre djur som är lämpliga för grytor, långkok och till den som t ex vill göra egen korv. Getternas slaktvikt varierar mellan ca 20-30 kg.

Pris:89 kr/kg för helfall, 109 kr/kg för styckat och vaccumpackat.

Maila din beställning eller frågor till info@nasbon.se
Vi återkommer med orderbekräftelse och tid/plats för leverans.

IMG_8091

Korv: Vår getsalsiccia kommer i första hand finnas för restauranger och grossister. Intresserade köpare är välkomna att höra av sig om leveranstider och beställningar. Det kan gå att hämta beställd korv på plats, efter överenskommelse.

Glass: Gettergoda Gelato har gjort  jättegod glass av getmjölk från oss. Mer om den kan du läsa på  www.gettergoda.se 2014-03-12 13.16.17

Nötkött: I dagsläget säljs alla nötkreatur till slakt via Scan